DSC07381.png

Om mig

Mit navn er Mathias Berner Andersen, jeg er 25 år og bosat i Valby med min kæreste, Frederikke.

Interessen for fotografiets verden blev for mig vakt som ganske lille. Med en farfar, der var fotograf og en farmor, der var maler, kunne jeg ikke undgå at blive inspireret. Da jeg senere  overtog min farfars analoge kamera og siden hen købte mit første digitalkamera, tog interessen for fotografi hurtigt fart.

 

Siden har jeg taget et hav af billeder. Min største passion har alle årene været portrætter. Når jeg fotograferer, gør jeg  altid mit bedste for at fange smukke autentiske øjeblikke.   

Jeg brænder for at lave billeder, som på en og samme tid forener stemninger og minder, på en autentisk og original måde. Jeg brænder for at forevige jeres helt særlige øjeblikke, som ved et bryllup, hvor dagen er fyldt med alskens indtryk, følelser og stemninger. Det er billeder af jer og jeres gæster, som griner, græder og danser. Jeg ønsker at tage billeder, som foreviger jeres dag. Det er photoshoots af jeres dejlige familier. Billeder, som I kan tage frem om 20, 40 og 60 år, og som vækker følelser i jer og tager jer tilbage. Billeder, som vækker minderne frem igen.

Til dagligt er jeg i et TV- og produktionsselskab, hvor jeg laver TV-programmer. Derudover bruger jeg størstedelen af min fritid på fotografi og video, og bruger endeløse timer på at tage billeder. Når jeg ikke tager billeder elsker jeg at se verden og rejser lige så meget som budgettet kan trække.

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis I tænker jeg kunne være den rette fotograf for jer.

Mvh Mathias

Kontakt mig